Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:211, Did:0, useCase: 3


Ēdiena gatavošana. Veidi & piederumi

Redakcija
Redakcija

Vai jūs kādreiz esat domājuši – nez, kāda ir starpība starp cepešpannu un cepešplāti? Vai jums ir gribējies uzzināt, kas ir holandiešu katls? Vai jūs priecātos par ieteikumiem lietderīgu virtuves piederumu izvēlē? Vai skaidri zināt, kā pareizi sagriezt svaigu putnu, iekurināt grilu, saputot putukrējumu? Vai zināt, ko darīt, ja mērce neizdodas, un kā rīkoties ar pārtikas produktu termometru? Ja ne, raizēm nav pamata – Apgāda Zvaigzne ABC izdotajā grāmatā "Ēdiena gatavošana. Veidi & Piederumi" atradīsiet izskaidrojumus gan šiem, gan daudziem citiem ēdiena gatavošanas paņēmieniem.

Ēdiena gatavošana. Veidi & Piederumi ir kulinārijas Bībele katram, kurš gatavo ēdienu mājās. Tās pirmajā daļā atradīsiet izsmeļošus un detalizētus aprakstus par gandrīz jebkuru virtuvē izmantojamu priekšmetu; šai daļā sīkāk raksturoti arī ēdiena gatavošanā izmantojamo katlu un pannu materiāli, kā arī dažādi nažu veidi un pielietojums.
Otrajā daļā atradīsiet vairāk nekā 250 soli pa solim izskaidrotu, ar krāsainām fotogrāfijām ilustrētu ēdiena gatavošanas paņēmienu, kas palīdzēs jums tikt galā ar tādiem grūti veicamiem uzdevumiem kā dažādu formu dārzeņu sagriešana, mājputnu atkaulošana un sadalīšana, svaigas makaronu mīklas pagatavošana, kārtainās tortes pildīšana un sasaldēšana. Vairumam aprakstu pievienota sadaļa “Problēmu novēršana”, kurā uzskaitītas biežāk pieļautās kļūdas un sniegti ieteikumi to labošanā.

Grāmatā iekļautas arī 50 pamatreceptes tādiem ēdieniem kā klasisks cāļa cepetis, sautēti dārzeņi, cāļa un liellopu gaļas buljons, vārītais krēms, dažādas mērces un mīklas, kā arī to varianti ar garšvielu piedevām. Arī, izmantojot receptes no citām pavārgrāmatām, Ēdiena gatavošana. Veidi & Piederumi palīdzēs jums pareizi veikt visdažādākos virtuves darbiņus – saputot olu baltumus, nolobīt gliemenes, sagriezt cepeti un vēl daudz ko citu.
Visas atsevišķās grāmatas iedaļas ir numurētas, tāpēc nepieciešamo virtuves piederumu, gatavošanas tehnikas aprakstu vai recepti jūs viegli varēsiet atrast vienā no trim alfabētiskajiem rādītājiem grāmatas beigās. Turpat ievietotas arī tabulas, kas palīdz aprēķināt produktu daudzumu, noteikt ceptu un vārītu produktu gatavības temperatūru, kā arī piedāvā dažādu produktu ekvivalentus gadījumiem, kad to nav pie rokas.

Vienalga, vai pirmo reizi mūžā mēģināt izcept olu vai esat jau pieredzējis pavārs – grāmata Ēdiena gatavošana. Veidi & Piederumi būs neaizstājams palīgs jūsu virtuvē.

Jautājiet grāmatu Zvaigzne ABC grāmatnīcās!